Startsida / Inlägg

”Deus ex” får imponerande grafikmodd

av Jonas Högberg

”Deus ex” är ett gammalt spel. Det släpptes ursprungligen år 2000, och är förståeligt nog ganska fult med dagens mått mätt. Men nu finns en lösning tack vare moddteamet Caustic Creative. De har nu släppt ”Deus ex: Revision”, en modd som rejält förbättrar grafiken och även tar bort vissa glitchar. Den kostar ingenting, men du måste givetvis äga ”Deus ex”. Och gör du inte det är det snabbt åtgärdat: fram till och med fredagen den 16 oktober kostar spelet bara 15 kr på Steam.

Var kommer då denna generositet från? Jo, Square Enix har sänkt priset på spelet – för att stödja den nya grafikmodden. Med tanke på alla de gånger spelföretaget stängt ner andra fanprojekt är det här tilltaget uppseendeväckande.

Men glädjande.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB