Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Plåtad för Aftonbladet Wellness

av Anna
IMG_5518.jpg

Det är inte ofta att jag leker träningsmodell, även om det nu råkat bli två gånger i december. Tycker både det är kul att stå bakom och framför kameran. Tidigare har jag varit modell i Fitness Magazinevisat övningar i Expressens bilaga, varit med i Må bra och lite småjox men vill inte titulera mig fitnessmodell när det förut gått år mellan gångerna 😉

Idag fick jag vältra mig i färgglada plagg ur vårkollektionen från flera av mina favoritmärken. Nu har jag stenkoll på vårens ”måste ha”. Och själva plåtningen gick lika lysande som kläderna – nöjda tvillingar i armarna på Wellness redaktör Nina och reporter/träningsredaktör Johanna, nöjd fotograf, nöjd Anna. Resultatet får du se i februarinumret.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB