Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Den oviktiga vikten?

av Anna
534980054.jpg
Gladiatorerna 2012. Bild från tv4.se/gladiatorerna

Tänker inte ge mig in på ett längre inlägg om vikt utan hänvisar helt till Anna Dubergs viktiga inlägg. Läs det! SÅ bra, så tänkvärt.

Så vad gör en bild på Gladiatorerna i ett inlägg om vikt? Jo, du som ser (såg om du läser i morgon) på programmet just nu har säkert lagt märke till viktskillnaden mellan gladiatorerna och utmanarna. Jag tycker det är löjligt att de tar ut så lätta tjejer som ska fajtas med gladiatorer som väger över 10 kg mer. Såklart ska det vara en utmaning, men jag tror mest det är för att gladiatorerna ska få glänsa obesegrade. Men mina småkillar älskar dem så låt gå 🙂

”Heja tuffa små utmanare!” tänker jag och stoppar in ännu en chokladbit i munnen. Ikväll ingen överdimmensionerad kolhydratladdning i stil med förra helgen, men stora lass Shake Mushi med ris och nu choklad framför TVn.

Jag bryr mig inte om min vikt (som jag gjorde förr) och äger ingen våg. Pendlar lite upp och ner ibland, men väljer att focusera på det jag gillar med min kropp. Den är inte perfekt men helt fantastisk i alla former, och vill jag förändra något gör jag det med glädje eftersom jag älskar att träna. 

Lägg focus på det positiva med din kropp, träna och ha roligt på resan mot DIN form!

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB