Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Smygtitt på Lill-Skansen

av Anna
skansen2012.jpg

Hampus bestämde redan igår att han VISST skulle vara frisk idag och gå till Skansen. Han ville så gärna och febern var nästan borta i morse så vi bestämde att han var frisk och gick. Hugo skulle på kalas idag (igen) så någon rättvisa får det vara.

Jag och ett gäng andra bloggare hade blivit inbjudna till en smygtitt på nya Lill-Skansen som fått en stor inomhusdel, teaterplats, ruschbana, butik och såklart massa små djur. Öppnar för allmänheten 31 mars.

skansen2012b.jpg

Stockholm bjöd på SOL och syster Mia och bus-kusin Olivia gjorde oss sällskap. Vi fick se när ”Bacon” fick mat och passade på att kika runt lite på resten av Skansen också. Mysigt och skönt att att vara ute efter en hemma-med-sjukling-dag.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB