Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Glassen alla pratar om

av Anna
b&j2.jpg

Ben & Jerry´s The Vermonster. Jag var bara tvungen att testa den igår kväll efter att bl.a den här tjejen bloggat om att den skulle vara så god. Bevis på hur påverkade vi blir av bloggar/facebook m.m. Och god var den verkligen, men min favorit Cookie Dough är fortfarande bättre. Kan inte beskriva smaken, men tydliga inslag av pekanötter kola och len vaniljglass. Mmmm…

Trots traditionell glassuppladdning, och ett lätt sockerbakis illamående, blir det inget långpass idag. Jag väljer vila och lyssna på Christer i P3s ”Återhämtningen”. Passande. Spar energin till nästa veckas träning istället.

barmellis.jpg

Kur. Bakis av alkohol tar du Alvedon, bakis av socker ett glas ARGI+ och en skål med proteinkräm, bär, frön och nötter med lågt kolhydrat- och GI-värde. Min kropp är inte van vid stora mängder socker, men bara det inte blir för ofta tycker jag det är värt att få gå loss på lite ”skit” ibland. God skit som dessutom ger energi till träningen!

Ha en skön söndag! 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB