Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Vinn startplats till Cykelvasan (+ NIVEA-vinnarna)

av Anna
116fc7bbe06b91f17ac2bce6c33d807f.jpg

Tävlingstips!

Silva tävlar just nu ut en startplats till Cykelvasan – Sveriges populäraste MTB-lopp som varit fullbokat sedan länge. Allt som krävs är svar på en kort fråga och en motivering på Runnersworlds ”Din Utmaning” och du har chansen att ställa sig på startlinjen i Sälen lördagen 11 augusti.

27795.jpg

Förutomen startplats i Cykelvasan får vinnaren cykelbelysningen Singeltrack från Silva. Lyser lika starkt som en strålkastare (jag har själv fått det demostrerat). 

Silva delar även ut ett tröstpris till två personer i form av vattentäta säkerhetslampan Tyto som kan fästas på jacka, cykel, väska eller annan utrustning. Barnen t.ex. – så du lätt ser dem i mörkret på väg till förskolan.

Vinnarna kommer att presenteras här på ”Min Utmaning” och på Silvas Facebook efter att tävlingen avslutats.

P.S. Tillsammans med Silva bjuder bloggtjejerna bakom PiggelinaTräningsglädjeLanttolifeUpp och hoppaHealth by Helena och Jessica Clarén in till en cykelkväll där mountainbikecyklisten och den flerfaldigt svenska mästaren och proffscyklisten Calle Friberg ger tips kring cykelträning och bra saker att tänka på inför Cykelvasan. Läs mer här. D.S.

grot_bar.jpg

Och appropå tävla – rätt svar på frågan om ”vilka bär jag hade i min skål” i tävlingen om ett kit med NIVEAs nya fruktiga duschgel och läppbalsam är blåbär (stora), hallon och gojibär. Precis som till dagens gröt. Detta hade de flesta av er svarat, men bara tre kunde vinna: 

 • Anna Svensson, Stockholm
 • Ida Tisell, Lindome
 • Karin Hörberg, Hässleholm

Grattis till er 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB