Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Träning vecka 24

av Anna
sommarform2012.jpg
Måndagspasset – sista innan operationen.

Den här veckans träning går snabbt att redovisa, haha. Ett ordentligt pass på hela veckan, men det var så grymt att jag kan leva på det ett tag till. Och den här operationen gick ju hur smidigt som helst. Putnaveln är borta och jag har bra kontakt med magmusklerna. Otroligt skönt att ha fått det gjort.

Tror jag vågar mig på ett försiktigt styrkepass i morgon – OBS alla som höjer på ögonbrynen – FÖRSIKTIGT och bara övningar där jag absolut inte belastar bålen över huvud taget, typ sittande rodd i maskin med lätta vikter eller axelrotation. Det påverkar inte magen mer än en vanlig promenad där bålen faktiskt är med mer än många tror. Absolut inga pressar eller tunga vikter, och jag skulle aldrig rekommendera någon utan bra kunskap om kroppen och träning att börja så här tidigt efter en operation, men jag anser mig ha bra kroppskännedom och känns det inte ok sätter jag mig på sittcykeln istället. Inte svårare än så.

Träning vecka 24:

 • Måndag – Vagnjogg med Chariot CX2 + Styrka (Rygg/baksida axlar/triceps/core)
 • Tisdag –  Operation under narkos av navelbråck
 • Onsdag – Vila 
 • Torsdag – Vila
 • Fredag –  Kort promenad
 • Lördag – Promenad 7 km
 • Söndag – Sittcykel 45 min

Plan för vecka 25:

 • Måndag – Styrka (varierande för överkroppen i maskiner där jag absolut inte belastar bålen (typ sittande hög rodd med lätta vikter och axelrotation) alt. promenad eller sittcykel om det inte känns bra.
 • Tisdag –  ?
 • Onsdag – ?
 • Torsdag – ?
 • Fredag – Midsommar och bortrest
 • Lördag – ? bortrest
 • Söndag – ? bortrest
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB