Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Lars Winnerbäck

av Anna
anna_jj.jpg

Även om det är svårt att tro så har jag andra intressen än träning, mat och familj. Rita är ett och MUSIK är ett annat. Älskar svensk musik och en av mina favoriter är Lars Winnerbäck som spelar på Gröna Lund ikväll. Jag och syster Mia ska dit och lyssna och nu peppar vi upp oss för fullt här hemma med bästa låtarna i bakgrunden. Tvillingarna dansar och jag sjunger med framför spisen. Omelett ska det bli.

face_anna.jpg

Blir grymt för jag kan alla låtar utantill som jag har tusentals minnen till. Önskar att mina nära (men avlägsna) vänner Cia, Anna och Kattis också var här som jag fått uppleva så mycket ihop med till Lasses sköna musik.

Första gången jag hörde honom var för ca 14 år sen då han oupptäckt spelade på Karlstads Universitets Studentkår. Jag stod längst fram redan då, omedveten om hur stor han skulle bli.

Den här låten spelades vid trilling-Jonnas begravning. En annan vid mitt och Jonas bröllop. Så vackra låtar som väcker starka minnen.

P.S. Förresten hänger lill-Jonna med mig på ängla-halsbandet ikväll tillsammans med lill-Hampus. D.S.

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB