Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Easy run in the morning sun

av Anna
lopn_charriot5.jpg

Förlåt – men som bloggare för Aftonbladet tycker jag det är roligt leka ”minitidning” och hitta på klatschiga (löjliga) rubriker. Och den stämmer faktiskt in på morgonens löptur med tvillingarna i vår Chariot CX2. Ju oftare jag springer ju snabbare återhämtar jag mig och löpningen går allt lättare. Det är liksom lönen för mödan av slit med intervaller och lopp.

jj_charriot.jpg
Bara 8° ute i morse så mössor och filt var ett måste. Gosigt, för båda somnade under rundan.

Dessutom är Chariot CX2 den lättaste vagnen jag testat att springa med. I nedförslut kan jag släppa den helt eller bara hålla en hand lätt på handtaget.

Sen skulle jag ljuga om jag sa att det är lika lätt som att springa utan vagn – tvillingarna väger över 20 kg tillsammans + att jag alltid har med skötväska med vatten, barnmat m.m, men det ser jag som extra träning. Det blir ju ÄNNU lättare utan vagnen sen.

lopn_charriot1.jpg

Perfekt med solskydd på vagnen en fin morgon som denna.

Lättheten i stegen berodde ändå mest på den vackra höstmorgonen. Sol och småkyligt = bästa löpvädret och en ren njutning.

Dagens löpoutfit: Jacka – Röhnisch, löpkjol – Under Armour, skor – Asics.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB