Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Flow i septembersol

av Anna
lop_gardet.jpg

Får man ångra sig? Ta tillbaka allt negg och bullshit om att ”träna fast det inte är kul bara för att maten smakar bra efteråt”. Så ska det inte vara och så ÄR det oftast inte för mig. Jag hade sovit dåligt – 99% av alla dagar negativa tankar pockar sig på är det p.g.a. sömnbrist. Då ska jag nog undvika att träna eller blogga över huvud taget. Gå och dra en gammal yogamatta över mig och sova istället.

yoga_krigare.jpgBehöver knappast skriva VAR jag yogade 😉

Eller rulla ut den på golvet för ett uppbyggande yogapass, som idag. Träning ska vara rolig och givande – GE dig något! Att smakerna lyfts en nivå efteråt är bonus, men inte syftet. Ok, låt stå, för så kändes det igår, men idag skulle jag kunna äta skit för detta lyckopiller.

lop_char.jpg

Vackra septembermorgon strålade av sol och med kroppen som GPS sprang jag en runda med tvillingarna i Chariot CX2 som uppvärmning. Helt prestiglöst med en stark kropp och den hårda vinden som enda motståndare.

Sen en timmes yoga där jag lyckades lägga all focus inåt – på andningen, coremuskler och balans, helt utan att planera middagen i skallen eller spana på grannens kläder. FLOW och ren träningsglädje! Som det ska vara 🙂

P.S. Och gröten smakade LOVELY efteråt 😉 D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westgård, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB