Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Inköpslistan

av Anna
kyl.jpg

”Varning för ras” borde det stå på vårt kylskåp just nu. Mannen har precis gjort veckans storhandling, jag har tryckt in allt så gott det går och kylskåpsdörren går knappt igen.

Men det är guld att ha allt hemma och slippa gå och ströhandla med alla klåfingriga barnarmar + minskar risken för impulsköp. Jag har ett SMS som ”mall” att ändrar lite i från vecka till vecka. Så här såg det ut den här gången, helt i ordning efter hur varorna kommer i butiken. Curlingfru? Haha – ja!

Kopiera och slipp planera:

”Nyast: bananer, sallad 1 st, citron, paprika, potatis, avocado, coctailtomater, strimlade soltorkade tomater, lax, kalkon, bacon, färsk pasta, köttfärs, hel ost, fetaost, riven ost 2 st, tacokrydda, färdig dolmino tomatsås, snabbmakaroner, tortilliabröd, våffelmix, kokosmjölk, herbamare örtsalt, kanel, matlagningsgrädde 2 st, vispgrädde, mjölk, creme fraiche, lättkesella 3, äppeljuice, bregott, smör, gojibär, kruskakli, hela linfrön, sylt, tvättmedel color, bryggkaffe, grönt citronte, blöta tvättlappar (många), blöjor nr 5, välling storpack, många babymat fr 1 år (köttfärsås, lasagne, lax m potatis, pasta m skinka – endast!!), frukt efterrätter, toapapper, bladspenat, broccoli, pitabröd, kyckling, bär, salta cashewnötter, lördagsgodis, Extra frukt tuggummi.”

proviva.jpg

En av anledningarna till att det blev så full var ett bud med massa ProViva Superfrukt som jag ska testa. De ger 5 gånger så mycket levande bakteriekultur som ProVivas vanliga fruktdrycker. En shot om dagen.. 🙂

Finns i smakerna Blåbär-Yumberry, Tranbär-Acerola och Svartvinbär-Granatäpple. Ca pris 27,90 kr för ett sexpack och i butik från vecka 36.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB