Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Lördagsfrukost i Hubba Bubba-pink

av Anna
frukostkock.jpg

Här tar vi vara på helgen och jag har redan bakat baguetter, fixat kaffe, gröt och välling. Ok, ”bake up” från frysen men ändå. Klockan 6 vaknade Junior och ropade ”KOLLA!!”, så då var det bara att öppna ögonen och lyda.

Passande en ”godisdag” som denna har jag på mig bubbelgumrosa linne från Under Armour, sport-bh från StayInPlace och tajs från Drop of Mindfulness.

grot_juice.jpg

Min frukost. Glömde ta fram hallon igår men isiga bär blir goda ihop med den varma gröten och mandlar. Till testar jag nya juicer från Rynkeby som jag fick hem igår – Äpple/apelsin/mandarin och Tropsik. Förstnämnda var godast (jag har svårt för annanas i juiceform). Helt utan tillsatt socker och i butik nu för ca 18 kr (för 1,75 liter).

morgonsoffan9.jpg

Inte ofta jag lyckas fånga alla mina älsklingar på samma bild, men för en gång skull har vi en obokad helg ihop. Enda planen än så länge är en sväng till gymmet för att leka av oss innan dagens fix och trix. Vi tar nästan upp hela SATS när alla familjemedlemmar går dit samtidigt. Jonna och Junior räknas dessutom ”som 2 barn” (= 6 barn med Hugo och Hampus) på MiniSats (eftersom de är under 2 år). Jag förstår varför 🙂

Trevlig helg!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lukas Jacobson, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB