Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Dagens lunch

av Anna

raksallad4.jpg

Räksallad med avocadokräm på Thelins ihop med mysiga Nina Jakobsson från Aftonbladet Wellness. Alltid fräscht med handskalade räkor och alltid trevligt att snacka med likasinnade. Nina var också med på Tjejmilen i lördags där hon inte sprang sig illamående som jag utan fick mersmak. Smart tjej. Löjligt förresten att jag inte fick med Nina på bild utan bara maten. Typiskt Instagram-beteende? 😉

DN_tjejmilen.jpg

P.S. Appropå Tjejmilen var jag med i DN igår. Kul, men jag hängde tyvärr inte med eliten så värst länge och idag var det roligt att lägga ”löpkarriären” på hyllan och focusera på styrketräningen. Fasen vad KUL det var att återse de riktigt grova vikterna, ligga på runt 6 reps och känna musklerna svälla. D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB