Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Proteinkräm – så gör du (film)

av Anna

Jag får fortfarande många frågar om hur jag gör min proteinkräm, så här kommer filmklippet med mitt ”hemliga” recept ännu en gång. 

De proteinpulver jag tycker smakar bäst att göra kräm av är Star Nutrutions Whey-80 (som nu finns sötad med Stevia), Whey-100 eller Gourmet-Pro samt Charlotte Perrellis Fit & Smart protein. Samtliga protein av hög kvalité, till bra pris och som dessutom är dopingtestade.

P.S. Själv festar jag loss på proteinkräm, kokosfettboll och kaffe innan det är dags att lämna på förskola, skola och sen träna. Min ”kaffe-detox” tog slut samtidigt som Tjejmilen. Jag fick en ordentlig koffeinkick inför loppet efter mitt uppehåll, men nu har jag ingen tävling i sikte och kaffe är så gott (speciellt ihop med söt chokladkräm 🙂

Ha en fin måndag!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB