Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Träning du inte räknar (räknas visst)

av Anna
lopvagn_gardet.jpg

Just nu har jag inga större mål i sikte mer än att bibehålla min trivselform och finputsa med småsaker. Kanske åker Vasaloppet Öppet Spår i vår, men det är ju ett tag kvar. Ändå har jag svårt att bara ”mysträna” och trots att jag var seg i morse ställde jag in mig på att springa 1000-ingar på löpband. ”Bara 4 stycken – inget mer”.

jj_mossa_av.jpg

Men sen är det ju allt det där andra. Att springa flera gånger upp och ner för trappan för att få med mig alla prylar och barn. Att springa med vagnen och cyklande storbarn till skolan. Att springa en sväng i väntan på att MiniSats öppnar (med x antal start- och stopp för att sätta på avkastade mössor – bra intervallträning).

lopband_distans.jpg

För skoj skull hade jag på mig mitt Nike+ Running SportBand hela morgonen utom vid promenaden hem från gymmet. De tänkta 4 x 1000 meter hade plötsligt resulterat i nästan 15 km (varav 7 på löpbandet). Tydligt exempel på hur grymt det är med vardagsmotion och att mycket du inte tänker på ger kanonträning.

Dagens löpoutfit: Jacka – Röhnisch, t-shirt Asics Stockholm Marathon 2012, capritajts – Under Armour, strumpor – Gococo (tips – just nu fri frakt på webben inför Lidingöloppet), skor – Asics.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Frida Westergård och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB