Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Heldag på Yasuragi Hasseludden

av Anna

Idag är det äntligen dags för mig att ta hand om min kropp lite extra och utnyttja fördelsedagspresenten jag fick av Jonas – en heldag på spat Yasuragi Hasseludden ihop med vän/My Performance-kollegan Sofia. Ingen mail, blogg, jobb eller annat stressande – bara mysa runt i stora morgonrockar, bada varmt, yoga lugnt och äta sushi (eller vad man har för sig?).

Just nu känner jag en konstant stress över saker att fixa samtidigt som 4 barn är ett tillräckligt jobb. För lite sömn och mörker på det gör inte saken bättre. En spadag där jag får ta hand om  mig kan inte komma lägligare och vi ska få testa ljusterapi. Hoppas det piggar upp.

Så om det är tyst från bloggen idag vet ni vad jag gör. Kopplar ner och kopplar av.

Äldre bild på mig i underställ med Kari Traas fina butterfly-mönster.

P.S. Sista mailet innan jag stänger av datorn kom från Campadre. Superfina Kari Traa-kläder till bra priser där. Börjar bli dags för underställ och mössor nu. D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB