Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Livets små glädjeämnen

av Anna

anna_ansikt2.jpg

Du måste inte vara störst, bäst och vackrast (eller i träningssammanhang snabbast, starkast och mest deffad) för att vara lycklig. På samma sätt som att rikedom inte handlar om pengar. Jag får ibland kommentarer som ”åhh – jag vill ha dina armar” och ibland är jag också låg och jämför mig med andra som ”är bättre”.

Men så går jag i terapi bland skrot och svett, daskar upp mig själv och inser hur jäkla fjantig jag är. Kan jag begära mer av livet än det jag redan har? Hur kan jag ens tänka tanken på att få byta bort mig själv och mitt (trots endel motgångar) grymma liv mot något annat? Skärpning för f-n!

jj_valling2.jpg

Dagens pepp: Se till det du har istället för att jämföra dig med andra och njut av livet i stort och smått.

kycklingsallad16.jpg

Ibland räcker det t.ex. med en oliv för att bli lycklig 🙂

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB