Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Lördagsgods – MAT?

av Anna

För mig funkar det perfekt att ha en dag i veckan då jag får gå loss på precis vad jag vill, samtidigt som jag inte sätter upp något inre förbud att jag absolut inte får äta gosaker andra dagar i veckan. Men oftast är jag inte sugen och har inga problem att vänta tills godisdagen.

Jag tror att det är just kombinationen att jag vet att ”jag får”, och att min kropp har lärt sig att älska all nyttig mat, som gör det så lätt. Idag t.ex. hade jag inte alls något sug efter kebab som resten av familjen köpte hem – däremot en fet bit lax och överbliven shake mushi-sås (OTROLIGT GOD majosås).

En vanlig lördag.

Och strax åker lite glass och kladdkaka jag hittat i frysen fram. Omega-3 + transfett = balans? Go lördagkväll 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB