Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

M-Connect – barefootsnyggt i Merrell ss13

av Anna

Idag är jag på språng mot morgonmöte med Arndt´s PT-Nätverk men jag fortsätter bjuda på allt fint jag såg vid gårdagens pressrunda.Ovan står jag och tittar på en Merrell Barefootsko som matchar min lila North Face-jacka bra. Denna modell finns att köpa just nu, passande för årstiden med en ovandel i softshell som skyddar mot kyla och väta.

Annars var Merrells stora nyhet inför vår/sommar 2012 M-Connect – en kollektion som består av tre olika modeller (Barefoot, Mix Mater och Proterra), alla med bra markgrepp och passform men olika sulor men olika tjocklek för att passa olika typer av underlag.

Ovan ”Crush Glove” i olika härliga färger som kommer ut lagom till våren. Visst är de snygga? Dessa har något mer förstärkning på både sidor och tår mot mina Pace Glove och passar lika bra till löpning som gymträning.

Löpning är en trend som glädjande nog håller i sig och det är kul att vi som är riktiga löpnördar kan avancera ytterligare med barfotalöpning – ännu bättre träning för fötter, ja hela kroppen. På ett snyggt sätt dessutom 😉

Vill du veta mer om barfotalöpning har jag skrivit ett inlägg i ämnet här.

Sist men inte minst var jag tvungen att fingra på Merrell-bebisar till barnen. Utan snören att knyta och supercoola. Stort gilla.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Fred Balke, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB