Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Positiv stress

av Anna
Stående baksida axlar i kabelcross.

Blandar upp alla modeinlägg med lite träning och annat. Innan alla pressvisningar i morse körde jag ett benpass och bilderna här är från gårdagens ryggträning. Fasen vad jag får jobba med mig själv för att få upp tempot i passen nu när jag slipper stressen över att de när som helst kan ropa från MiniSats. Det var fördelen att ha med tvillingarna till gymmet eller en speciell arbetstid att passa.

Chins i smidthmaskin och ryggresningar.

Hur som helst har jag betydligt mer krafter vid träningen eftersom jag inte gjort av med lika mycket energi på barnvagnspromenad och bebislyft. Och jag lär mig säkert disponera tiden när jag kommit in mer i mitt nya arbetssätt. Dessutom litar jag på mig själv – när det verkligen gäller är jag väldigt effektiv.

Vad jag vill komma till är att stress inte alltid behöver vara negativt. Träningen kan rent av få en skjuts av det och i övrigt kan även roliga saker att se fram emot stressa dig på ett bra sätt.
Själv är jag småstressad över jobb som ska göras, men det är bara kul saker så jag känner ingen ångest.
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westgård, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB