Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Mandelmjölpanerad torsk

av Anna
mandelpanerad_torsk.jpg

Mandelmjöl och kokosolja är två heta produkter jag nämt ett par gånger. Nu ännu en gång eftersom jag gillar att testa nya saker och igår att panera torsk i mandelmjöl. Fördelen med mandelmjöl är att det är glutenfritt, innehåller nyttigt fett och lite kolhydrater. Fördelen med att steka i kokosolja är bl.a. att det nyttiga fettet tål hög temperatur och är lätt för kroppen att använda som energi.

mandelmjoltorsk.jpg

Jag vände torskfilé mandelmjöl, saltade och pepprade och stekte i kokosolja. Till detta potatismos, sallad och kokt ägg. Kokossmaken från oljan var riktigt god ihop med fisken och den söta mandelpaneringen.

  • Tjänstgörande redaktörer: Fred Balke, Christoffer Glader och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB