Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

My Performance tar form

av Anna
Dagens träningsoutfrit: Linne - DOM, sport-bh - Under Armour, tajts - Röhnisch.

Att starta upp företag är inte gjort på en kvart, även om mannen och de andra två redan jobbat med My Performance ett tag (de har t.ex. skrivit flera träningsböcker och föreläser på Bosön m.m.). En hemsida håller äntligen på att ta form och jag ska fixa en facebooksida.

Men bäst av allt är att proffsiga designern Sven R. Ohlson tagit fram den snygga loggan du ser ovan (du vet han som föreläste på BollnäsEss och bl.a. designat Nordic Gyms nya logga och Prinsessan Victoria och Daniels bröllopstårta). En grafisk profil man kan stå för är väldigt viktigt och jag är oerhört nöjd med denna. Bara den bästa designern duger åt prinsessor och My Performance 😉

Fullt upp som sagt, och idag ska jag och Gustav (en av företagskollegorna) träffa en revisor. Men först lämna mina små bossar (barnen är ändå de som bestämmer i det här företaget) och ett snabbt träningspass. Tar mig inte tid att träna lika mycket som under mammaledigheten, men korta och intensiva pass kan vara minst lika effektiva.

Trevlig fredag!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB