Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Oemotståndlig måndagsträning

av Anna

Ibland är det svårt att hitta en passande rubrik till inläggen här i bloggen. De ska helst sammanfatta vad jag har gjort, känslan (utan att överdriva) + locka till läsning. Idag fick jag fundera några varv extra, men tror jag till slut träffade rätt.

Oemotståndlig. Ja, du ser ju hur vackert det är ute nu. Regnet öste ner när jag vaknade och väskan packades för gymträning, men när jag kom fram till KTH-Hallen, där jag senare skulle leda Yoga, hade det slutat.

Jag bara KUNDE inte träna inomhus när läget var så perfekt för löpning – syrerik luft och vackra Lill-Jansskogens kuperade spår omslutet av gula löv. Kroppen var på och vips låg milen bakom mig.

Lager på lager is the shit den här årstiden och efter första varvet åkte löpjackan av och jag fortsatte i långärmad underställströja. Hösten till ära har även mina grövre och vattenavvisande Salomon Crossmax åkt fram – limegröna liksom nya Icebreaker-mössan. Alltid match 😉

Yogaoutfit från Drop of Mindfulness.

Måndag = att leda Yoga på KTH-Hallen. Det är alltid så roligt att komma tillbaka till stället som varit min arbetsplats i 10 år, tjena på kollegor och stamkunder. En del av hjärtat finns alltid kvar där.

Maximalt uppvärmd och ivrig att ge deltagarna en skön start på veckan. Alla, inklusive mig själv, är stressade inför allt som ska göras men börjar man med att ta hand om sig själv går allt mycket lättare. Bort med stressen – in med energin. 

Oemotståndlig måndagsträning med andra ord.

 • Tjänstgörande redaktör: Joel Holmgren, Paula Westerberg, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB