Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Ligger steget före

av Anna

Jag har alltid varit bra på att planera men sen jag blev 4-barnsmamma är jag expert. Visst hade jag kunnat leva mer i nuet, men då hade jag fått gå upp en halvtimme tidigare på morgonen (en viktig halvtimme för kropp och själ), inte fått samma tid att träna och hade inte kunnat servera så vällagad mat som jag gör. För att inte tala om våra mornar när Hugo ska vara på skolan 8.15 – stress och kaos utan förberedelser!

Nu är tvillingarna lagda och jag har ätit en gudomlig middag med kyckling + grönsaker i ugn, fetaostsallad med ceasardressing – ja du vet. Allt förberett tidigare under kvällen liksom morgondagens frukost med välling som får stå i kylen, mackor att grilla i våffelgärnet och småbitar till tvillingarna (översta bilden). På så sätt hinner även jag dricka en kopp kaffe på morgonen (såklart förberett med vatten och bönor i bryggaren ;)).

Och träningskläderna ligger framlagda att hoppa i, men oftast känner jag för något helt annat och byter. Kläder återspeglar liksom dagens humör. Barnens kläder också framlagda (utan utrymme för att ändra sig ;)) och allas väskor packade. Är en strumpa borta på morgonen kan hela tidsschemat spricka.

Låter det trist och inrutat? Visst, men man väljer ju själv och jag trivs med struktur och speciellt de minsta mår bra av rutiner. Och en vacker dag sköter barnen sig själva och jag har all tid i världen att ligga i soffan framför TVn. Om nu det är något att sträva efter?  

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB