Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Pigg av järn

av Anna

Känner mig som en ny människa efter att tvillingarna sov ändå till 7.30 idag. 9 timmars sömn – rena mirakelkuren för energin och humöret.

Gårdagens middag: Helstekt nöttkött med rödvinsås, kantareller, broccoli och fetaostsallad. Rena goda järn-bomben.

Liksom påfyllda järndepåer. Det finns så mycket vi själva inte ser men som påverkar kroppen enormt. Jag äter normalt inte mycket kött, men den här helgen har jag verkligen frossat i det och kanske kan även järnbrist vara en anledning till tröttheten jag haft.

Dagens träningsoutfit från Drop of Mindfulness.

Och nu är frysen full av kött från föräldrarnas gård (något som jag gärna äter – kräsen med köpt kött), så jag ska nog kunna underhålla järnhalten i kroppen. Mina föräldrar är däremot inte kvar utan sitter i bilen med en lång resa till Jämtland framför sig. Tråkigt att vi ska bo så långt ifrån varandra, men det går fort till jul då vi ses igen.

Själv laddar jag för ett ryggpass. Är det något som är kul när energin är på topp så är det att träna – dumt att slösa bort. Jag ser redan framför mig hur jag med lätthet drar upp mig i chinsen. Visualisering är grymt. Testa det inför nästa pass!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB