Redaktionen

Carina Bergfeldt (född 1980) är reporter på Aftonbladet. Under hennes åtta år på tidningen har hon rapporterat om större nyhetshändelser från hela världen. 2012 tilldelades hon, som första kvällstidningsjournalist någonsin, Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets Berättare” för sin 16 sidor långa text om massakern på Utøya. Hon har under det senaste året bland annat rapporterat om bomb dådet under Boston Maraton, kvinnors och barns utsatta situation i Afghani stan samt tillbringat en vecka i Texas där hon skildrade två avrättningar på Death Row. I mars 2013 utsågs hon till ”Årets Stilist” av Språktidningen och tidningen Journalisten och vid sidan om journalistkarriären har Carina Bergfeldt även skrivit boken Fadersmord, om kvinnomisshandel. Boken är såld till 14 länder och upp- följaren släpps hösten 2014.
carina.bergfeldt@aftonbladet.se

 

Andreas Bardell (född 1983) är fotograf på Aftonbladet. Han har arbetat på tidningen i nio år och har under åren, 2008, 2009, 2010 och 2014 vunnit priser i Årets Bild. Hans bildreportage om den cancersjuka kvinnan Halina Wiltman belönades även med pris i den internationella tävlingen Picture of the Year.
Andreas Bardell har bevakat de flesta större sportevenemangen de senaste nio åren för tidningens räkning, såsom OS i Vancouver och fotbolls-VM i Sydafrika. Han har även bland annat rapporterat från terrordådet i London, gruppvåldtäkterna i Indien samt dödsskjutningarna vid Washington Navy Yard.
andreas.bardell@aftonbladet.se

 

Nivette Dawod, (född 1986), är reporter på Aftonbladet. Har jobbat på tidningen sedan 2010, och som journalist sedan 2006. Fastnar extra ofta för arbetsmarknadpolitiska frågor, läget i Mellanöstern och att prata arabiska.
nivette.dawod@aftonbladet.se

 

Mattias Sandberg, 32, är reporter på Aftonbladet sedan 2008 och har under sina sex år på tidningen rapporterat från flera större nyhetshändelser. Var även med i Skolgranskningen – Aftonbladets första öppna granskning någonsin. Har tidigare arbetat med dokumentärfilmer och var med och gjorde serien ”Vår mörka historia” (TV4) om rasismens historia i Sverige.
mattias.sandberg@aftonbladet.se


Joachim Kerpner
joachim.kerpner@aftonbladet.se

 Sara Grundberg
sara.grundberg@aftonbladet.se

Jonathan Jeppsson
jonathan.jeppsson@aftonbladet.se

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB