Startsida / Inlägg

Le Kid gästbloggar

av Wimp-redaktionen

Att blogga för WiMP är lite som att få hångla med den snyggaste killen i klassen i baksätet på hans bil. Man har alltid drömt om det, men aldrig trott att det verkligen skulle hända.

Just nu håller vi på att skriva på vår andra skiva. För att komma i rätt stämning har vi målat om ett rum för att vi ska få rätt känsla. Sen tänkte vi stänga in oss där och inte komma ut innan skivan är klar. Vi kommer se ut som Familjen Fritzl när vi kommer ut.

Vi tänkte också se om vi kan få skivbolaget att betala för att få ha ett sång där peruanskt panflöjtsband i rummet när vi spelar in. Det finns inget som gör oss så inspirerande som peruanska panflöjtsband. Många av våra bästa vänner är peruanska panflöjtsbandsmedlemmar. Andra drömmer bara om att vara det.

WiMP förresten… Vi tänkte försöka ta reda på vad det var en förkortning för. Men då hade vi varit tvungna att googla det, och det kändes alldeles för jobbigt. Men det står nog för nått väldigt intelligent har vi på känn.

Vi tänkte passa på att berätta att i helgen kommer du att träffa en lång främling som kommer förändra ditt liv. Och ditt lyckonummer är 5, 8, 21. Och tyvärr kommer din mamma lämna din pappa för en bankir.

Puss
Le Kid

Här är en spellista med Le Kids favoritlåtar just nu. God lyssning!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB