Startsida / Inlägg

Bieber toppar WiMPs streaminglistor inför Sverigebesöket

av Nora Lindkvist
bieber3

Det råder ”Biebermania” i Sverige just nu. Inför den hajpade världsstjärnans besök i veckan, har Justin Bieber både lyckats sälja ut tre Globen-spelningar och fått fansen att campa utanför stjärnans hotell i hopp om att få en glimt av idolen.

Och det är inte bara på gatorna som populariteten för stjärnan syns tydligt. Just nu ligger fyra album med Justin Bieber på WiMP:s Topp 40-lista över veckans mest streamade album.

”Believe” och ”Believe Acoustic” har placerat sig på tredje och fjärde plats, medan ”My Worlds” (2010) och ”My Worlds – The Collection” (2010) i nuläget ligger på plats 10 respektive plats 25 på listan.

Samtidigt har 19-årige Bieber också två låtar – ”All Around The World” och ”As Long As You Love Me” på WiMP:s Topp 20-lista över veckans mest spelade låtar. Den enda artist som streamats mer i veckan är Håkan Hellström, som släppte sitt nya album i onsdags.

Den kanadensiska popartisten besöker i Sverige i en del av ”Believe-turnén” som bygger på de omåttligt populära albumen ”Believe” (2012) och ”Believe Acoustic” (2013). Justin Bieber debuterade 2009, då han som 15-åring släppte singeln ”One Time”. Biebers album har i dag sålts i över 15 miljoner exemplar världen över.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB