Startsida / Inlägg

Jessica Folcker till WiMP Live Sessions

av Nora Lindkvist
524169_558848950823825_187337624_n

Onsdag innebär WiMP Live Sessions, och den här gången är det ingen mindre än popartisten Jessica Folcker som står på Story Hotels scen!

Jessica Folcker slog igenom i slutet av 90-talet med singlarna ”Tell me what you like” och ”How will I know (who you are)” som producerades av det omtalade Cheiron-gänget. På kort tid blev sångerskan en av Sveriges mest hajpade popartister, och gav sig snart också ut på turnéer världen över.

Nu har det gått några år sedan vi hörde från Jessica senast, men i mars meddelade sångerskan att hon nu är redo att ta klivet tillbaka ut i rampljuset. Den här gången har hon jobbat med producenten Moh Denebi (som bland annat också jobbat med Loreen), och i mars släpptes ett första smakprov på vad som komma skall – den poppiga och medryckande discodängan ”Who Am I”.

Och nu kommer alltså Jessica Folcker till WiMP Live Sessions, vilket vi är oerhört glada över! I kväll kl. 20.30 ställer sig sångerskan på Story Hotels scen och bjuder på några låtar från det nya materialet! Det kommer bli magiskt! Vi ses där!

> Eventet på Facebook

Ps. Grymma rapparen CLEO och självaste Dr. Alban kommer och gästar!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB