Startsida / Inlägg

Vinn biljetter till Volbeat på Bråvallafestivalen!

av Karin Moberg
Volbeat640

Den 29 juni spelar Volbeat på Bråvallafestivalen i Norrköping. Det här är deras första konsert i Sverige med det nya materialet. Nu tävlar vi, tillsammans med Aftonbladet och Universal Music Group, ut biljetter för att se bandet på Bråvallafestivalen. Du som vinner får biljetter till Bråvallafestivalen den 29 juni och boende i Norrköping mellan den 29 och 30 juni.

Så här tävlar du:

Öppna spellistan ”Vinn biljetter till Volbeat” i WiMP. I beskrivningen till spellistan hittar du ett inspirationsfaktum om Volbeat – vilket?

För att se svaret behöver du alltså öppna spellistan i programmet Wimp, inte bara i webbläsaren. Ladda ner WiMP här.

Mejla in ditt svar till: tavla@wimpmusic.com
Namn, e-mailadress och telefonnummer måste fyllas i.
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingsregler
Tävlingen anordnas av WiMP, Universal Music Group och Aftonbladet. Vem kan delta? Alla som har en registrerad adress i Sverige och ett WiMP-konto (gratisversionen räcker). Åldersgräns: 18 år! Anställda hos WiMP, Sony eller Aftonbladet eller deras anhöriga får inte tävla. När kan du tävla? Tävlingen börjar den 10 maj och slutar den 31 maj. Pris? Två biljetter till Bråvallafestivalen den 29 juni och boende i Norrköping natten mellan den 29 och 30 juni. Resa till och från Norrköping ingår inte. Priset kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Fel, misstag, missförstånd och oväntade ändringar. WIMP tar inte ansvar för skrivfel eller andra felaktigheter i samband med tävlingen. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB