Startsida / Inlägg

Förhandslyssning: The Civil Wars

av Nora Lindkvist
CivilWars_blog

Efter att ha träffats under en låtskrivarsession i Nashville 2008, bildade Joy Williams och John Paul White duon The Civil Wars. Efter stora framgångar på den amerikanska countryscenen vann gruppen förra året hela två priser på amerikanska Grammy Awards: årets folkalbum och bästa countryframförande.

Nu är gruppen tillbaka med ett helt nytt album, och du hör det lite före alla andra i WiMP! I samband med släppet har Joy från gruppen också valt ut de bästa albumen från hennes skivsamling. Förvånande nog är det inte så mycket country som dammats av, utan i stället några riktiga pop/rock-guldkorn. Och så lite Daft Punk förstås.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB