Startsida / Inlägg

WiMP presenterar: Frank Turner

av Nora Lindkvist

EH4C6884
I USA och Storbritannien är han redan en erkänd stjärna, och nu ligger Europa för brittiska singer/songwritern Frank Turners fötter. Det var efter uppbrottet från hardcorebandet Million Dead år 2005 som den 32-åriga Hampshire-musikern bestämde sig för att satsa på en solokarriär. Men någon hardcore blev det inte.

I stället blev den akustiska gitarren Franks ständige följeslagare, och låtarna som kom ut var en sorts punkig folkpop. Sedan dess har Frank turnerat med band som The Gaslight Anthem, The Offspring och Flogging Molly, och hyllats av så väl kritiker som fans.

Nu har vi på WiMP den stora äran att presentera en exklusiv live-EP som Frank Turner spelat in bara för oss. EP:n innehåller liveversioner av fyra låtar hämtade från succéalbumet ”Tape Deck Heart” som släpptes tidigare i år. Så här får du chansen att upptäcka en ny stjärna innan alla andra gör det!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB