Startsida / Inlägg

Helgpresent: Vinn biljetter till Melissa Horn

av Karin Moberg
melissahorn1200

Melissa Horn är tillbaka med nytt album och ger sig i samband med det ut på stor Skandinavienturné.

I oktober släpptes Melissa Horns fjärde album ”Om du vill vara med mig”. I samband med detta gav hon sig ut på en stor skandinavisk turné med start i Oslo 23/10. I turnéschemat hittar vi bland annat Cirkus i Stockholm och vi såg till att skaffa några biljetter!

Vill du se Melissa Horn på Cirkus i Stockholm, nu på måndag den 18 november?

Allt du behöver göra är att maila en motivering till varför du vill gå till tavla@wimpmusic.com och ange ditt WiMP-användarnamn.

Tävlingsregler1. Arrangör. Tävlingen arrangeras av WiMP i samarbete med Sony Music Entertainment. WiMP Sverige, WiMP Music AB, Gråbrödersgatan 2, 21121 Malmö. 2. Vem kan vara med? Tävlingen är öppen för alla. Anställda inom Sony Music Entertainment, WiMP Music AB och dotterbolag och deras familjer får inte delta i tävlingen. 3. När kan du delta? Tävlingen börjar 15 november 2013 och slutar 17 november 2013. 4. Hur deltar du? Maila motivering till tavla@wimpmusic.com. Tävlingen kräver inte köp. 5. Vinnare. Vinnarna utses av en jury efter tävlingens slut och kontaktas. 6. Priser. 2 biljetter till Melissa Horn på Cirkus i Stockholm den 18/11 2013. Priset kan inte bytas mot kontanter. Boende i eller resa till och från Stockholm ingår ej. 7. Tryckfel, oavsiktliga missförstånd och förändringar. WiMP och andra partners i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller andra fel i samband med tävlingen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB