Startsida / Inlägg

Bota julångesten med Anxiety

av Karin Moberg
autreneveut1200

I dag är det exakt en vecka kvar till julafton. Har ni tröttnat på julmusiken än? Om inte hittar ni fortfarande all julmusik ni behöver här. Men med det här inlägget vill vi tipsa om något helt annat. Av någon märklig anledning missade vi på redaktionen att lyssna om och om igen på Anxiety med Autre Ne Veut. Den här amerikanske alternativ r&b-sångaren kommer garanterat gå varm i mina lurar under julen för att bota julklappsångest, hetsätande och liknande julplågor.

Det påminner om en modernare version av Prince. Jörgen här på redaktionen går mest igång på ”Ego Free Sex Free” medan jag pendlar mellan storslagna ”Play by Play” och den mer avskalade ”Gonna Die”. Hur som helst är hela skivan fantastisk. Lyssna!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB