Startsida / Inlägg

Sätt guldkant på helgen: Vinn biljetter till John Newman!

av Karin Moberg
F22C55834AA3636024FE843D3EAAF8A42013276185954719

John Newman ligger oss varmt om hjärtat och vi på WiMP överöser honom med kärlek. Efter debutsingeln ”Love Me Again” har karriären skjutit i höjden och den verkar aldrig nå sitt tak. Med över 1,3 miljoner sålda album, i bara England, och nominerad till British Best Male i British Award kommer han lördagen den 1 mars till Fryshuset i Stockholm. WiMP har kommit över att par biljetter som vi givetvis vill tävla ut. Maila oss på tavla@wimpmusic.com och berätta varför just du ska vinna.

Tävlingsregler: 1. Arrangör. Tävlingen arrangeras av WiMP i samarbete med Live Nation. WiMP Sverige, WiMP Music AB, Gråbrödersgatan 2, 21121 Malmö. 2. Vem kan vara med? Tävlingen är öppen för alla. Anställda inom Live Nation Sweden AB, WiMP Music AB och dotterbolag och deras familjer får inte delta i tävlingen. 3. Tävlingsperiod: Tävlingen avslutas den 28 februari. 4. Vinnare. Vinnarna utses av en jury efter tävlingens slut och kontaktas. 5. Priser. Biljetter till John Newmans konsert i Fryshuset i Stockholm 1 mars. Priset kan inte bytas mot kontanter. Boende i eller resa till och från Stockholm ingår ej. 6. Tryckfel, oavsiktliga missförstånd och förändringar. WiMP och andra partners i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller andra fel i samband med tävlingen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB