Startsida / Inlägg

TA CHANSEN OCH TÄVLA MED WIMP HIFI-HÖST

av Felizia Uggla
hifi_host_maglogga

Idag inleder vi vår nya kampanj HiFi-höst där vi fokuserar extra mycket på bra ljud och välljudande musik. Vår eminenta musikredaktion har tagit fram skräddarsydda HiFi-listor som passar perfekt för höstens kyliga dagar – vare sig du behöver höstpepp eller vill omfamna den mer deppiga och mörka sidan av årstiden.

I och med denna kampanj har vi även tagit fram en tävling där du kan vinna exklusiva ljudpriser från Simple Audio, Audio Pro och WiMP HiFi. Allt du behöver göra är att svara på frågan:

Genom musikhistorien har vi lyssnat till en uppsjö av fantastiska röster som har lyft vanliga inspelningar till produktionsmässiga höjdare. Om Du var producent för en dag och fick i uppgift att spela in den mest välljudande höstlåten – vilken vokalist skulle du välja och varför?

Fyll i ditt svar i formuläret nedan.

Priser:
1:a pris – Simple Audio Roomplayer + Amp från Septon
Från Skottland kommer det här multirum-systemet för finsmakare. Inte bara låter det fantastiskt, integrationen med WiMP HiFi är riktigt snygg också. En prisvinnande, kompakt men kraftfull kombinerad förstärkare och streaming-enhet som du styr med din smartphone eller surfplatta. Den kan dessutom bli den första byggstenen i ett multirum-system. Värde 7490 kr. I förstapriset ingår även ett WiMP HiFi-årsabonnemang.
 
2:a pris – Addon T9 från Audio Pro
Addon T9 är ett kompakt kraftpaket till trådlös högtalare från de svenska ljudexperterna på Audio Pro. Med Bluetooth 4.0 och aptX-stöd kan du strömma med gott samvete och fullt stöd för hög ljudkvalitet. I vår tävling kan du vinna en speciell WiMP-edition av Addon T9 i vår egen magenta-färg. Värde i standardutförande: 2290 kr. I andrapriset ingår även ett WiMP HiFi-årsabonnemang.

 

3:e-5:e pris – Ett WiMP HiFi-årsabonnemang.
priser_hifihost

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB