Startsida / Inlägg

Superettan

av Marcus Källberg

Hejsan!

Daniele De Rossi fick tyvärr lämna sin avskedsmatch mållös men i tidningen satt både dagens säkra – oavgjort mellan Fiorentina och Genoa – och dagens drag – Sampdoria – till fina odds. Dagens spel hittas i Superettan.

Norrby vann i övertygade stil hemma mot Frej Täby senast och laget har, efter bottennappet mot Jönköpings Södra i april, visat riktigt fin form med fem matcher i följd utan förlust. Inga nya avbräck stör och tränaren Mohammed Ali Khan kan mönstra samma elva som senast.

Västerås SK har förvisso bara en förlust på de sex senaste matcherna men fyra av dessa har varit oavgjorda och sett till spelet så är resultatraden lite smickrande. Till kvällens match är viktige mittfältaren Boris Ljevar avstängd och på skadelistan finns Ilir Berisha, Stefan Batan och Carlos Gaete-Moggia vilket sammantaget är kännbara avbräck.

Med tanke på dagsform och hemmalagets avbräck så håller jag Norrby som favorit här och tvåan till 3,03 hos Expekt blir mitt spel idag.

/Källberg

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB