”Mad Max”-spelet är här om några månader

av Jonas Högberg

Har du sett ”Mad Max: Fury Road” fem gånger på bio redan? Vill du ha mer av det roliga? Chansen finns att Avalanches kommande ”Mad Max”-spel faktiskt kan mätta ditt begär. Minsta lilla fiber tycks vara laddad med testosteron. Tyvärr tycks det inte finnas alltför mycket som länkar spelet med filmen. Men å andra sidan kanske det bara är bra.

”Mad Max” släpps till Playstation 4, Xbox One, pc och Linux den 4 september 2015.

Kategorier linux, pc, ps4, Xbox One | Kommentarer

Familjeförbannelse bäddar för intressant skräckspel

av Jonas Högberg

”The unfinished swan”-utvecklaren Giant Sparrow har ett nytt spel på gång. Det heter ”What remains of Edith Finch” och är en samling historier om en olycksdrabbad familj. Varje historia berättas ur en av familjemedlemmarnas perspektiv och slutar, som trailern påpekar, med att de dör.

Låter som att spelet inspirerats en hel del av fantastiska ”Eternal darkness”. Och det är aldrig fel.

”What remains of Edith Finch” släpps till Playstation 4 2016.

Kategorier ps4 | Kommentarer

Nästa vecka blir det mer ”Game of thrones”

av Jonas Högberg

Det verkar som att Telltales ”Game of thrones”-spel hittat både formen och storformen på sistone. Spelas Carl-Johan Johansson delade ut ++++ till den tredje episoden. Låt oss hoppas att vi även får skäl att applådera den fjärde som nu är på ingång.

”Game of thrones episode 4: Sons of winter” släpps till pc, Mac, Playstation 3 och Playstation 4 den 26 maj, till Xbox 360 och Xbox One den 27 maj, till IOS och Android den 28 maj.

Låt ”King’s quest” smeka dina ögon

av Jonas Högberg

Nya ”King’s quest” ser ut att bli ett extraordinärt vackert spel. Och estetiken är något som utvecklarna på The Odd Gentleman gärna pratar om. Vilket de också gjort i klippet ovan.

”King’s quest: Your legacy awaits” släpps till Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3 och pc någon gång i höst.

Kategorier 360, pc, ps3, ps4, Xbox One | Kommentarer

Doc Brown bygger inte tidsmaskiner längre…

av Jonas Högberg

Great Scott! Christopher Lloyd medverkar i den nya trailern för ”Lego dimensions”, Lego-spelet som rör sig mellan multipla film- och tv-serieuniversum. Det är inget spektakulärt framträdande direkt: Lloyd mumlar fram några repliker med ”Tillbaka till framtiden”-koppling och bygger en dimensionsportal i lego som tycks ha samma funktion för spelet som ”Skylanders” och ”Disney infinitys” leksaksfigurer.

Och ändå känner man sig lite varm i hjärtat.

”Lego dimensions” släpps till Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 och Wii U den 29 september.

Kategorier 360, ps3, ps4, wii u, Xbox One | Kommentarer

”God of war III” slår sig ner på PS4

av Jonas Högberg

Det är inte bara ”Gears of war” som får en slipad nyversion inom kort. Även ”God of war III” har fått stryka sitt lekamen mot ny hårdvara och i sommar släpps Kratos avslutande ultravåldsodyssé till Playstation 4.

”God of war III: Remastered” släpps till Playstation 4 den 14 juli.

Kategorier ps4 | Kommentarer

”Gears of war” till Xbox One läckt

av Jonas Högberg

Att Microsoft håller på att lacka om det ursprungliga ”Gears of war” med avsikten att släppa en supersnygg Xbox One-version av klassikern är ingen hemlighet. Men nu har äntligen två korta gameplay-videos från det remastrade spelet uppenbarat sig på Internet – utan Microsofts tillåtelse. Och visst blänker ”Gears of war” som det aldrig gjort förut. Frågan är bara om spelet håller än idag eller om det visar sig att tiden har sprungit ifrån det.

Enligt Polygon har speltestarna som läckt materialet blivit bannade från Xbox Live som straff. Microsoft vägrar dock erkänna att nyutgåvan ens existerar och av allt att döma kommer spelet avslöjas officiellt på E3 i juni.

”Gears of war” släpps förmodligen till Xbox One inom en överskådlig framtid.

Kategorier Xbox One | Kommentarer

Blinka inte när du ser den här ”Doom”-teasern

av Alfred Holmgren

”Doom” ska visas upp i all sin Id Tech 6-drivna prakt på E3 om mindre än en månad. Men redan nu kan du få en första glimt av rebooten – i form av ett klipp kortare än en genomsnittlig gif-animation.

UPPDATERING: Nu har Id Software även visat hur nya ”Doom” artade sig innan de bytte inriktning och startade om utvecklingen. Kolla in klippet nedan – och var glad att vi stängt av ljudet åt dig.

”Doom” släpps till pc, Xbox One och Playstation 4 vid en okänd tidpunkt.

Kategorier pc, ps4, Xbox One | Kommentarer
Sida 1 av 188
 • Tjänstgörande redaktör: Micke Andersson
 • Chefredaktör, ansvarig utgivare och VD: Jan Helin
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB