Spelarbloggen

med Hans Eskilsson

Startsida / Inlägg

11 Juli. Semester i Vegas nu!!

av Hans Eskilsson

Efter att ha blivit utslagen ur årets WSOP så har det varit helt pokerfritt. Det blir till att ta lite semester nu men sen är det bara att ladda batterierna igen. Nästa live tävling lär bli EPT i Barcelona i september även om jag är sugen att åka till både LAPT i Uruguay i början på augusti och APT i Macau i slutet på augusti. Jag pratade dock med en argentinare som sa att vädret i Uruguay inte är det bästa nu eftersom det är vinter där för tillfället. Jag är ruskigt sugen att åka till Buenos Aires för att bland annat kolla på fotboll och äta enorma biffar men väntar nog med det tills vädret är bättre och tar då kanske både Uruguay och Argentina på samma gång.

Malin, hennes syster och pappa har anlänt till Las Vegas för första gången så nu får jag vara lite guide här tills det blir hemfärd på onsdag. Vi var och såg Mamma Mia på Mandalay Bay häromkvällen och den var riktigt bra. Malins pappa hade för övrigt sett den tre gånger ifjol London varav två föreställningar i rad. Så bra tycker han att den är.

Efter showen så åkte vi berg- och dalbana på taket på hotellet New York New York. Det hade jag gjort förut men då mitt på dagen och jag blev påmind hur häftigt det var.

Annars lata dagar vid poolen. Tre besök har det också blivit så här långt på min japanska favoritbuffé Todai. Gårdagen avslutades på en pianobar på Bellagio med ett helt svenskgäng. Först var det jag, Malin, hennes syster Maja, Tomas Brolin och hans flickvän Catrine. Sedan dök Christer Johansson och Birgitta upp. Dessutom kom Peter ”Nalle” Hedlund och Jules Dreamell. Jules hade jag inte träffat förut men det visade sig att han hade god fotbollssmak och var Bajare. Nalle är gnagare och systrarna Swedberg Djurgårdare men vi höll ihop ändå!! Nalle stod för stor underhållning genom att bara vara sig själv!!!

Jag och Micke Norinder tog lite snabbmat på Binions för ett par dagar sen och hamnade bredvid en jänkare. Han tyckte jag åt lite hälsosamt och frågade om jag var en idrottare. Han berättade att han själv hade varit en framgångsrik idrottsman. Jag frågade då i vilken sport. – I höjdhopp, svarade han. Jag frågade då vad hans personbästa var. Han svarade då 5 foot någonting och eftersom jag vet att jag är över 6 foot själv så betyder det att han hoppat cirka 170 cm som bäst. Jag och Micke blev ju inte så imponerade precis även om vi spelade med och låtsades som det. Men jänkarna älskar ju att bre på om sina prestationer så det kunde vi bjuda på. Micke kom då på den där intervjun på svensk tv för ett antal år sedan när en reporter kom fram direkt efter loppet av SM finalen av 100 meter herrar och sa till segraren. – Grattis! Du tangerade världsrekordet! Segraren fattade ingenting och tittade lite oförstående på reporten och undrade vad han menade eftersom det inte var sant. Reporten fortsatte: – Jo, för damer. Så knäcker man både segerglädje och självförtroende!!

Jag gjorde ytterligare ett sådant där vanskligt skämt på en person som var en total främling. Jag spelade en 1000 dollars turnering på Bellagio mellan dag 1 och dag 2 av WSOP. Jag satt då bredvid en herre som jag senare fick veta var från Eritrea men hade utvandrat till Kalifornien. Han beställde då en ryggmassage av en riktig skönhet till massös. Han vände stolen och lutade sig framåt och slöt ögonen för att påbörja avnjuta en skön massage av denna läckerbit. Hon var dock inte klar med sina saker och jag såg min chans att hinna emellan. Så jag började massera hans rygg riktigt hårdhänt och minst sagt osensuellt. Han studsade upp omedelbart och hans blick som sade ”vad fan är det för amatör till massös som jag beställt” var obetalbar. Men han fattar läget rätt snabbt när han vänder sig om och där står en osexig skäggig svensk av fel kön och flinar. Jag överlevde dock som tur var eftersom både han, massösen och övriga vid bordet uppskattade skämtet.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB