Startsida / Inlägg

Juventus dilemma, hästbrudar och rumpor

av Erik Niva

Vinna eller förlora med flit? Komma gruppetta eller grupptvåa?
Det är frågan för Juventus, Inter och Roma. Som läget ser ut nu i CL-grupperna, inför sista omgången, är det inte alls säkert att det bästa är att vinna för att få möta tvåan i en annan grupp. Inte när man ser vilka lag som riskerar att hamna på andraplats.
La Stampa skriver mer om det här för den som är intresserad.
http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni/quijuve/200811articoli/17834girata.asp

Snart dags för nytt avsnitt av Laul Calling. Erik, jag och stor gästartist i studion: Super-Bosse. Bra tugg och efteråt lite tårttugg också, för att fira Erik. Simon? Han lapar sol bland hermelinerna på rivieran och överlåter till oss grå katter att gå hemma i slasket och grovjobba…
Grattis till Erik också för det största som kan hända en människa! Min dotter fyller tre i februari, född en vacker vinterdag 2006 då Sverige vann dubbla OS-guld. Jag missade både OS i Turin (lite extra surt  med tanke på min italian connection) och VM i Tyskland. Nu med lite perspektiv kan jag le åt att jag överhuvudtaget tyckte att det kändes jobbigt, då innan hon kom och och jag visste bättre.

Nå,  jag har inte klätt på henne någon Lazio-dräkt än. Däremot är jag glad att hon mitt bland alla dockor också låtit sig förälskas i bollen och gärna spelar med mor sin och redan vet att tuffa tjejer inte gråter om de får en boll i ansiktet.
Jag erkänner villigt att jag blir väldigt glad om hon inte vill hänga i stallet och skriver kärleksbrev till hästar utan jag får stå och heja vid en plan om några år. (är rädd för att jag får tejpa munnen för att inte bli en riktig mum from hell på läktaren).

I kväll tvingas jag i alla fall tillbringa några timmar bland hästtokiga brudar och lösbröst. Jobbar och missar Ekvall vs-Lundh:s bjudning som hålls i kväll för oss som medverkat i programmet. Men det ska bli en utmaning. Hästarna alltså. Dock kan jag leva lycklig utan nedanstående:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/ridsport/article3861634.ab
Tycker någon verkligen att det är spännande med folk som klär av sig fortfarande? Med alla nakenchocker i vardagens känns det i dag mer spännande att klä på sig.

Till sist, något helt annat, min fredagssida: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wegerup/article3875432.ab

Trevlig helg,
Jennifer

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB