Startsida / Inlägg

I Been Dirt

av Simon Bank

Den här gången kan ni faktiskt inte skylla på mig.

Jag har ätit sen frukost på Corso Como 10, promenerat genom modehusen, gnuggat axel med det fina folket, gått på galleri och sett en albansk utställning och släntrat rakt in i en Schumann-konsert med Roberto Giordano.

Ja, man kan säga att jag renat själen så här inför helgen. Och vad kommer jag hem till?

Jo, det ska jag tala om. Jag kommer hem till bloggläsare som tvingar mig ta in information om saker långt från musiken, modet, maten och Milano:

1. Prostituerade och transvesiter.
Den här storyn med att Carlos Vela och Carlos Salcido ska ha dragit ihop ett gäng med femton lyxprostituerade varav en transa efter Mexikos match mot Colombia… den förnekas förstås av spelarna, som bara ”hade ett familjekalas” – men är det inte mest ett tecken på att de integrerats fint i den brittiska fotbollsspelarkulturen?

2. Maniskt strippande.
Ni minns ju Larissa Riquelme från VM, paraguayanskan som Gud gav till all världens grabbiga tabloider? Det var Larissa som lovade klä av sig naken om Paraguay vann VM. Vilket hon ändrade till ”jag strippar om Paragauay går till final”. Vilket blev ”jag näckar om de går till semifinal”, för att slutligen landa i att ”jag klär av mig naken ändå, eftersom ni kämpade så hårt”.

Själva grunden i dramaturgin var alltså att Larissa Riquelme skulle bli naken, hur fan det än gick.

Och nu informeras jag, halvannan vecka för sent, om att det påstås att hon ingått ett nytt vad, med fokus på den italienska marknaden:
Om Zlatan Ibrahimović gör mer än 20 mål ska Larissa Riquelme strippa på Piazza Duomo i Milano.

Det där är en italiensk tradition, ett dussintal kända italienska kvinnor har (jag tror att romanistan Sabrina Ferilli var först) lovat att klä av sig om deras lag vinner ligan. Och för er som glömt det – ås här ser fröken Riquelme ut:
larissa.png

 3. AVFC Cribs.
Steg för steg ner i slasket och slisket. Ja, det var väl bara en tidsfråga innan någon skulle skicka mig rakt ner i det slutgiltiga förfallet, som i detta ny drar fram som en löpeld över the Ines Uusmann Highway. Óli var den som pekade – och jag följde efter.

Välkommen hem till the modern footballer. Håll utkik efter Cheshire-katten.

Nu ska jag tvätta mig. Katolskt och länge.

/Simon Bank

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB