Startsida / Inlägg

Annandagen & Dry Martini

av Julia Nicander

På annandagen bestämde jag mig för att trotsa regn och slask och bege mig ut för en drink med Josephine på Istället. Där satt redan Sofia, Jacob och Albin och myste, med julskinka och vörtbröd som de av någon underlig anledning bestämt sig för att bjuda på i baren.


Jag drack Dry Martini för första gången och gillade smaken av citron, vatten och skog.Bad om extra oliver och fick en hel skål, räckte hela kvällen!


Sofia var lika underbart söt som vanligt.Sedan berättade vi skräckhistorier om gamla jobb med kunder som är sexistiska (och rasistiska!), diskuterade varför alla på handelshögskolan har kostym, samt försökte röna ut hur min 25årsfest egentligen skall se ut. När klockan slog ett sprang jag och Josephine vidare i natten. Men då hade kameran för längesedan slut på batteri, så ni får helt enkelt ta mitt ord för att det var en helt magnifik kväll!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB