Startsida / Inlägg

Välkomna till mig och Chasing Vintage!

av Julia Nicander

Det känns så himla roligt att vara ny här på Sofis Mode, och jag hoppas att ni kommer trivas lika bra här inne som jag redan gör.

Så, vem är jag då?
Jag heter Julia, är en 24-årig fröken, som bor i Göteborg och som mestadels försöker att vara just 24 år med allt som hör till. (Och det är inte så lite, skall ni veta!)
Mitt liv består just nu av studier, kontorsjobb, fotografi, inredning och mycket mer, och jag delar min vardag med en särdeles fin sambo, syster och de bästa vännerna jag vet.

Den här bloggen är mitt alldeles egna lilla hus, dit jag mer än gärna bjuder in er. Här får ni veta det mesta om mig. Det jag brinner för och längtar till, mina planer, vänner och eskapader, men mer än något annat så kommer jag dela med mig av mitt största intresse: Min kärlek till Vintage och allt som hör gamla tider till.

Här inne samlar vi gamla saker, lagar mat från svunna tider, lyssnar på fin musik och knåpar ihop pyssel, jag tar med er på besök i mina favoritbutiker, och låter er komma in och kika i min garderob. Det mesta som jag tycker om får plats här inne, och det finns sittplatser till er alla!

Hoppas att ni kommer trivas, och är det något ni undrar över så maila eller kommentera så lovar jag att svara absolut bums.

Många kramar och hälsningar, och välkomna hem till mig.

Julia


Följ min blogg med Bloglovin


 • Tjänstgörande redaktör: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg, Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB