Startsida / Inlägg

Julklappssmygtitt

av Julia Nicander

Hej och hå mina små, vilket julstök det har varit. Jag skall ta er på en bildkavalkad inom kort och vi skall botanisera bland julklappar och julgransglitter. Men i väntan på att alla middagar, luncher, paketöppningar och kramar skall vara till ända, så tar vi ett kik på min absoluta favoritjulklapp från min finaste Joakim.

 


Nu skall jag lukta precis perfekt äldre damigt varenda dag hela det nya året. Toppen!

 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB