Startsida / Inlägg

Julmarknadslördag

av Julia Nicander

I lördags så var jag som sagt på Hagas Julmarknad, tillsammans med finaste Josephine, Sanna och Christoffer.Vi började, som sig bör, med lunch på Kosmos. Christoffer åt kladdkaka till förrätt, och jag siktade som alltid in mig på deras fantastiska räksmörgås.

Jag hade kunnat överleva på bara den tror jag, för resten av mitt liv.


Sedan strosade vi omkring och tyckte om varandra.


Kikade på vackra bakverk.

Jag var så himla glad för min nya varma kappa.

Efter strosande i trånga gränder med tusen gulliga hundar så sade vi sa hejdå till Christoffer (som var lite trött efter fredagens eskapader) och sprang in på Kanolds Chokladkafé för att värma våra frusna kinder och tår.

Kanolds är lite som en dröm. Trångt och varmt med världens snällaste personal som verkar vara glada precis hela tiden. Jag åt en ruskigt god liten chokladpaj med björnbär och grädde.


Sedan satt jag mest och var nöjd över en fin lördag, i min nyinköpta blå glittertröja. Det ni!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB