Startsida / Inlägg

En snart frisk fröken, och en nyligen införskaffad aktualitet.

av Julia Nicander

Ljuset i sjukdomstunneln börjar skönjas! Hej på er. Idag var första dagen sedan i söndags som jag borstade håret. Det ni. Det är inte alltid så tjusigt här hemma som man kan tro! Men vad som däremot är tjusigt är de här fantastiskt färgglada galgarna som jag snokade reda på på Åhléns för ett litet tag sedan. Hur fina!? 30 stycken för bara 87 kronor. Det är nästan så man baxnar. (Jag baxnade!) Och snart mycket snart kommer det sista av mina saker hit, och då skall jag hänga upp varenda en av alla mina finaste vårklänningar och låtsas som att snön inte längre faller utanför fönstret. Det ni. Det låter lite toppen det. • Tjänstgörande redaktörer: Sebastian Laneby, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB