Startsida / Inlägg

Instatorsdag på en tisdag

av Julia Nicander

Idag tänkte jag att vi ställer allt upp och ner genom att ha instatorsdag på en tisdag! Det var alltför länge sedan jag uppdaterade er om mina förehavanden med mobilkameran, och en gråmulen dag som denna kan vi alla behöva en bildkavalkad! Även om jag erkänner att det är kanske lite väl många bilder på min vinterbleka nuna. Men håll till godo!


Sedan vi sågs sist så har jag såklart firat jul, och fått finfina presenter.


Lagt håret i papiljotter och gått ut med den här tösen.


Återgått till min orangeröda hårfärg, och köpt ny blommig klänning.


Gosat hemskt mycket med Samira Samuraj.


Varit liten och sjuk, samt hängt hemma hos mamma och läst fina tidningar.


Samt gjort mig fin, och spelat nyårsyatzy!
Nuförtiden händer det inte så mycket på varken instagram, bloggen eller andra internetbaserade ställen. Min mobil har fortfarande inte kommit! Ni kan förstå hur jag längtar. Men denna veckan måste den bara komma, och då hörni, då är jag tillbaka igen på riktigt.

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB