Startsida / Inlägg

Vårtemperaturer och frågestunder

av Julia Nicander

Godmorgon alla små fina och välkommen till onsdag! Idag är en särdeles bra dag av ingen särskild anledning alls. Förutom kanske att jag sitter i receptionen, och får umgås med en extra trevlig kollega, samt att jag skall äta extra god lunch med en god vän. Och icke att förglömma – det är 5 plusgrader! Så, med det sagt så kan jag kanske förstå att jag är lite extra glad på en onsdag som denna. Vad skall vi hitta på här på bloggen tycker ni? Kanske en frågestund? Ja men det gör vi! Fråga mig precis vad som helst så svarar jag i ett eget inlägg!

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB