Startsida / Inlägg

Vintageparty – Fyndiga tips för flärdfulla fester

av Julia Nicander

Ingen med ett uns intresse av vintage samt bloggande, kan ju ha missat den fantastiska boken Vintageparty – Fyndiga tips för flärdfulla fester, skrivna av de eminenta damerna Emma Sundh, Louise Lemming och Linda Hansson.

Detta är vad jag tycker är det allra bästa med bloggfenomenet, tre unga damer med extraordinär talang för skrivande och allehanda, som kanske för 10 år sedan inte hade fått chansen att synas så vitt och brett som de gör nu, kan idag bombardera oss med inspiration, skaparglädje och kreativitet. Det är helt LYSANDE enligt mig. Och får mig självfallet att förbanna faktumet att jag bor i Göteborg och inte kan stöta på dessa donnor titt som tätt i storstadsmyllret.

 

Så,  köp, köp, köp och njut till tusen av denna med all säkerhet fantastiska bok. Min är beställd och på väg! Och trots att jag aldrig träffat damerna i fråga, så är jag på något underligt sätt ändå stolt över dem! Så fint kan det vara när man känner sig lite som bloggkollegor. Heja på!

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB