Startsida / Inlägg

With spring in my head, and a spring in my step

av Julia Nicander

I några fjuttiga dagar så var det lite lite varmare här i det gråaste av Göteborg. Hela fem stycken plusgrader orkade termometern upp till, innan det blev minusgrader igen och snöflingor åter började dala. Problemet är att det inte började dala några jädrans snöflingor i mitt huvud. Nej för där hade det visst helt sonika gått och blivit vår. Så nu är jag fast i ett litet men konstant vårpirrande och funderar på om det egentligen kanske går att ha ballerinaskor på sig utomhus om man tar på sig tillräckligt många strumpbyxor?

Med våren återkommer också som alltid, min enorma kärlek till 1950-talets USA och allt som hör därtill. Det brukar vara lite vilande under vinterhalvåret, till förmån för mer 40-tals inspirerade kreationer. Men nu, nu vill jag ha tyllkjolar, markerade midjor, pastelliga klänningar, röda läppar och burrigt rött hår. Kattiga glasögon och blanka naglar. Vi svänger ihop lite inspirationsbilder, så att ni förstår lite närmare hur det ser ut i mitt huvud just nu!

 

 

 

Se så himla himla bra. Nu skall jag snart trippa hem från kontoret i snörusket och kränga på mig en fin blommig klänning. Sedan är det minsann fredag. Så, trevlig fredag på er mina små. Hoppas den blir helt underbar!

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB